Vorige Artikel 6 van 99 Volgende

Deja Poo - Poster

Artikelnummer: KAKETOE1
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Leuke poster met een woordenwisseling. Van een deja vu hebben we een deja poo gemaakt. Tekst en uitleg volgt op de poster. Deze is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Ken je dat gevoel dat je iets meemaakt in het leven en het gevoel hebt dat je deze ervaring op een eerder moment precies zo hebt meegemaakt. Dit noemen ze een déjà vu. Dit kun je op een hele bijzondere manier kopiëren naar een leuke en vooral hippe poster voor op het toilet.

Op deze poster staat de tekst Deja Poo met eronder de uitleg. The feeling that you have heard this shit before. Leuk he, leuk als cadeau bij een verhuizing als verfraaiing op het toilet. Bekijk ook eens het puntje op de j, niet verder vertellen he?

Net als iedere andere poster is ook deze poster leverbaar in 6 formaten. Deze afbeelding wordt geprint op professionele kwaliteit op de hoogst haalbare kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss