-20%

Vorige Artikel 16 van 107 Volgende

De grootste dromen - Toiletposter

Artikelnummer: KAKETOE1
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Mooie poster voor op het toilet met het statement dat de grootste dromen ontstaan in het kleinste kamertje van het huis, het toilet. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Heb jij dat ook, dat als je een kleine of grote boodschap weg moet brengen naar het toilet je gedachten even los gaan en je gaat nadenken over leuke ideetjes en plannen die je in de nabije toekomst tot uiting wilt brengen. Daar gaan we even verder op in met deze poster. Velen zijn het met het statement eens en daarom past deze poster perfect op het toilet.

Op het toilet staat de quite de grootste dromen worden geboren in de kleinste kamertjes. De afwisseling van de lettertypen per woord maakt deze poster een unieke verschijning aan de muur op het toilet.

Net als iedere andere poster is ook deze poster leverbaar in 6 formaten. Deze afbeelding wordt geprint op professionele kwaliteit op de hoogst haalbare kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss