Vorige Artikel 6 van 57 Volgende

Set van 24 Baby mijlpaal kaarten

€ 8,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Set van 24 baby mijlpaalkaarten op klein formaat. Bij ieder leuk moment of iedere eerste keer van een bepaalde activiteit past één van deze kaartjes.

Wanneer je dan eindelijk bevallen mag heb je er in de meeste gevallen 9 zware maanden op zitten. Je kindje is geboren en gaat direct verschillende dingetjes meemaken en ontdekken. Dit wil je natuurlijk steeds vastleggen op foto. Naast dat ze dingetjes voor de eerste keer gaan doen, zoals zitten en lachen zul je ook meemaken dat ze 2 weekjes bij jullie is, de eerste maand, een half jaar of haar eerste verjaardag. Al die bijzondere momenten leg je natuurlijk vast op foto.

Door bij deze foto één van de bestemde mijlpaalkaartjes te leggen wordt in één oogopslag op de foto duidelijk wat je zoontje of dochter voor de eerste keer doet of meemaakt. Leuk en hip tegelijk.

De set bestaat uit 24 mijlpaalkaartjes met afgeronde hoekjes. Deze bestaan uit diverse tijdsvakken zoals 1 week, 2 maanden, 8 maanden en de eerste verjaardag, maar ook diverse activiteiten zoals het eerste badje en de eerste wandeling buiten. De meeste sets die verkrijgbaar zijn hebben tussen de 10 en 20 kaarten. Onze set heeft er wel 24 plus een titelkaartje en een klein kaartje met korte uitleg. 

Doordat het kaartje met uitleg erbij zit is het leuk om dit setje bijvoorbeeld cadeau te doen als kraamcadeau of om als geschenk aan de zwangere mama te geven.

Zie de foto uit welke kaarten deze set bestaat. We hebben gekozen voor een sterk materiaal voor de kaart (300gr.) zodat de kaarten eventueel op meerdere momenten of behandelingen te gebruiken zijn.

De verschillende kaartjes zijn:
- Titelkaartje: Baby mijlpaal kaarten
- Uitleg kaartje
- Ik ben nu 1 weekje oud
- Alweer 2 weekjes op deze wereldbol
- 3 Weekjes samen met papa & mama
- Vandaag ben ik 1 maand oud
- Vandaag ben ik 2 maanden oud
- Vandaag ben ik 3 maanden oud
- Vandaag ben ik 4 maanden oud
- Vandaag ben ik 5 maanden oud
- Vandaag ben ik 6 maanden oud
- Vandaag ben ik 7 maanden oud
- Vandaag ben ik 8 maanden oud
- Vandaag ben ik 9 maanden oud
- Vandaag ben ik 10 maanden oud
- Vandaag ben ik 11 maanden oud
- Hoera 1 jaar
- Vandaag mijn eerste hapje gegeten
- Vandaag voor de eerste keer heel lief gelachen
- Vandaag voor het eerst in bad
- Vandaag voor de eerste keer naar buiten
- Mijn eerste nachtje doorgeslapen
- Vandaag kon ik voor het eerst zitten
- Yesssss... ik kan kruipen
- Vandaag ging ik voor het eerst staan
- Vandaag heb ik mijn eerste stapjes gezet

 

 

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss