-20%

Vorige Artikel 16 van 189 Volgende

Huis Auto Beep - Poster

€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Vrolijke poster voor aan de muur van de kinderkamer. Voorzien van huisjes, een auto en het geluid van de toeter.. beep! Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Is je zoon of dochter van alles aan het ontdekken en tekent ze graag dan zou deze poster zo door haar getekend kunnen zijn. 

Deze vrolijke poster is voorzien van een rijtje huizen, een eenvoudige auto en het woordje Beep! In minimalistische stijl voor kinderen met herkenbare items.

Deze poster wordt gedrukt op hoogwaardig posterpapier en is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss