-20%

Vorige Artikel 14 van 189 Volgende

Voertuigen poster

€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Vrolijke zwart wit poster voorzien van allerlei herkenbare voertuigen voor kinderen. In een eenvoudige stijl is deze poster leverbaar in 6 formaten.

Je zoon of dochter ook zo op ontdekkingstocht als je in de auto aan het rijden bent en hij of zij naar buiten aan het turen is. Vrachtwagens, caravans, auto's, alles zien ze voorbij komen.

Leuk dat ze deze voertuigen terug zullen zien op deze grappige poster. Niet kleurrijk, juist zwart wit maar daardoor juist door de simpele eenvoud heel herkenbaar.

Deze poster wordt gedrukt op hoogwaardig posterpapier en is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss