-20%

Vorige Artikel 45 van 300 Volgende

The never ending love - Data poster

Artikelnummer: POSDATEheart
€ 11,95 € 9,56 (inclusief btw)

Bijzondere poster waarop naar keuze vijf verschillende data weergegeven kunnen worden. Data welke in jullie levens belangrijk zijn om te vermelden zoals geboortedatum en trouwdatum.

Op deze unieke data poster komen de data te staan welkein jullie levens van belang zijn. Dit kunnen jullie geboortedatums zijn maar natuurlijk ook de geboortedata van de kinderen. Ook een datum van de eerste date, de verloving op het huwelijk zijn mooie data om vast te leggen op deze poster.

Op het voorbeeld van deze poster zijn 5 verschillende datums afgebeeld. Wij zorgen ervoor dat deze in chronologische volgorde van boven naar beneden vermeld worden op de poster. De notatie vindt exact plaats zoals in bijgaand voorbeeld. De poster wordt in het voorbeeld afgesloten met de tekst: The never ending love. Mocht je hier een andere zin vermeld willen hebben dan vernemen we dit graag in het daarvoor bestemde open veld. Indien je hier een lange tekst wenst zal dit door ons verdeeld worden over meerdere regels. Vul je hier niets in dan zullen we de regel: The never ending love aanhouden.

Minder of meer data op de poster kan natuurlijk ook daar de poster hiervoor zeker geschikt is.  Let wel dat wellicht bij teveel data de poster te druk kan ogen en we ook de ruimte voor het hart en de zin willen hebben.

Om je te helpen aan enkele belangrijke data geven we hier wat mogelijkheden:
-Geboortedatum man
-Geboortedatum vrouw
-Datum eerste date
-Datum verloving
-Datum trouwdag
-Datum geboorte kind
-Datum samenwonen
-Datum overlijden
etc.

De poster is leverbaar in 6 formaten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss