GRATIS

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

Lieve Sint en Piet wenskaart - Hier wonen

GRATIS

Bestel het GRATIS wenskaartje welke bestemd is voor Sinterklaas en zijn pieten. Hierop komen de portretten en namen van de kinderen te staan maar ook een eigen tekst welke jullie aan de Sint willen meegeven.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

Zijn de kinderen weer helemaal blij dat Sinterklaas en zijn pieten weer in het land zijn, dan willen zij natuurlijk heel graag post sturen aan de Sint. Dat kun je doen met dit leuke GRATIS wenskaartje. Met dit kaartje laat jouw kind of kinderen weten dat zij hier wonen. 

Op het kaartje komt bovenaan te staan Lieve SInt en Piet met daaronder de tekst hier woont of hier wonen. Dit hangt af van de aantal kindjes met het portret er op komen te staan. Hier komen we strakjes even op terug.

Eerst het volgende.. onder de poppetjes komt een tekst naar eigen keuze te staan. Dit kan een wens of groet zijn aan Sinterklaas, maar natuurlijk ook een leuke vraag of een mededeling. Laat de kids hier goed over nadenken. We adviseren je om hiervoor maximaal 140 tekens te gebruiken inclusief de spaties en leestekens. Gebruik je meer tekst dan zal de tekst naar alle waarschijnlijkheid te klein worden om het voldoende leesbaar te maken. Natuurlijk wordt de tekst mooi gecentreerd in het open vak.

Dan over de poppetjes, dat is een erg leuk idee! We leggen het je stap voor stap aan je uit: 
-Je ziet bij de foto's na de voorbeelden een foto met daarop 6 poppetjes afgebeeld.
-Jij kunt je kind of kinderen laten afbeelden tussen de bovengenoemde teksten, exact zoals de voorbeelden.
-Ieder poppetje (bovenste rij 3 meiden en onderste rij 2 jongens en 1 baby) heeft een cijfer
-Bij het veld "nummer(s) poppetje(s)" vul je in welke poppetjes in welke volgorde je afgebeeld wilt hebben.
-Vul je hier in 1-4-6 dan krijg jij op de wenskaart van links naar rechts afgebeeld: het meisje op zn kop, het jongetje met de pet en helemaal rechts de baby.
-Bij het veld: "namen onder poppetje(s)" vul je in welke namen er onder de poppetjes dienen te komen van links naar rechts met een maximum van 3 namen.
-Bijvoorbeeld bij foto 1 zou je dus in moeten vullen Sofie Kaat Milan

Als alle gegevens zijn ingevoerd kunt u de bestelling insturen en gaan wij over tot het samenstellen van de wenskaart.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuk klein hartje. Deze wordt tezamen met een koordje geleverd zodat deze ergens aan gehangen kan worden of aan bijvoorbeeld Sinterklaas gegeven kan worden in de schoen.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss