GRATIS

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende

Verlanglijst kaartje - Sinterklaas

GRATIS

Bestel het GRATIS verlanglijstje in wenskaart formaat welke bestemd is voor Sinterklaas en zijn pieten. Op dit kaartje vul je je verlanglijstje in en door het mooie formaat kun je deze makkelijk afgeven of in de schoen stoppen.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

Ieder kindje heeft elk jaar weer zin in de komst van Sinterklaas en zijn pieten. Natuurlijk hebben de kinderen ook hun verlanglijstjes al weer in het hoofd zitten. Ze zien gedurende het jaar zoveel leuks voorbij komen en misschien heeft Sinterklaas dit jaar wel een cadeautje voor mij.

Op het kaartje komt bovenaan in de pietenpet de naam van je zoon of dochter te staan. Deze kun je invullen in het daarvoor bestemde open veld. Daaronder staan horizontale lijnen afgebeeld met cadeautjes ervoor en erachter. Op de lijnen kan het kind zijn of haar verlanglijstje invullen.

Leuk om de Sint dit lijstje te laten geven in zijn of haar schoentje. Heeft je zoon of dochter het lijstje helemaal ingevuld dan mag het kaartje vast weer in de schoen gestopt worden voor de Sint of misschien komen jullie Sinterklaas of één van zijn pieten wel tegen, dan kun je het ook gelijk afgeven natuurlijk.

 

Als alle gegevens zijn ingevoerd kunt u de bestelling insturen en gaan wij over tot het samenstellen van de wenskaart.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuk klein hartje. Deze wordt tezamen met een koordje geleverd zodat deze ergens aan gehangen kan worden of aan bijvoorbeeld Sinterklaas gegeven kan worden in de schoen.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss