GRATIS

Vorige Artikel 5 van 7 Volgende

Aftelkalender in kaartvorm

GRATIS

Bestel de GRATIS aftelkalender voor het Sinterklaas feest op 5 december. Iedere dag een vakje afstrepen kom je dichterbij bij het feest van Sint en Piet. Tevens wordt hierop zijn of haar naam vermeld.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

Ben jij ook zo in spanning geweest of Sinterklaas dit jaar ons landje wel zou vinden. Er gebeurt zoveel in de wereld, maar gelukkig is Sinterklaas altijd bereid om naar ons landje te komen en iedereen te begroeten. Of het nu stormt, waait of sneeuwt ieder jaar staat hij weer met zijn paard en pieten klaar voor alle kinderen.

Op het moment dat de Sint voet aan wal zet wil jij natuurlijk gaan aftellen naar pakjesavond op 5 december. Daarvoor hebben we iets leuks bedacht. In kaartvorm kun je deze GRATIS aftelkalender bestellen. Bovenaan de kaart komt jouw naam te staan. Alleen als je deze invult weten we je naam. Vul je niets in in het daarvoor bestemde open veld dan laten we ook de stippellijn leeg en kun je hier vast zelf je naam al noteren. Daarna zie je allemaal vakjes waarbij je na ieder nachtje slapen er eentje kunt wegstrepen. Door het handige formaat kun je deze kalender overal mee naar toe nemen.

Even nog een tip voor Sinterklaas. Sint, u kent alle kindjes in ons landje, misschien kunt u deze handige aftelkalender bij iedereen in de schoen stoppen. Een leuk geschenkje toch en wedden dat ze er blij mee zijn?

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuk klein hartje. Deze wordt tezamen met een koordje geleverd zodat deze ergens aan gehangen kan worden of aan bijvoorbeeld Sinterklaas gegeven kan worden in de schoen.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss