GRATIS

Vorige Artikel 7 van 7 Volgende

Stout Lief kaartje - Sinterklaas

GRATIS

Het GRATIS  stout lief wenskaartje op kaartformaat wat Sinterklaas kan bestellen voor alle kindjes. Op deze manier laat je in de schoen eenvoudig weten of hij of zij lief of stout is geweest dit jaar.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

Lieve Sinterklaas,

Natuurlijk doet ieder kindje zijn of haar best op school en thuis. Natuurlijk is iedereen hardstikke lief geweest het afgelopen jaar. Wij hopen dan ook allemaal dat je ieder kindje een leuk cadeautje kunt geven. Misschien in de schoen of misschien op pakjesavond. Het mag een dingtje zijn om mee te spelen of iets zijn wat je lekker kunt opeten. Maar dit kaartje vinden ze ook vast geweldig. Een kaartje waarbij de Sinterklaas kan vermelden of jij het afgelopen jaar stout bent geweest of superlief. Ik weet zeker dat ieder kindje superlief is geweest, maar dat mag jij aangeven op het kaartje. 

Oja, niet vergeten Sint dat bovenaan iedere kaart in een leuk speels lettertype de naam van de jongen of het meisje komt te staan. Deze naam mag je invullen in het daarvoo rbestemde open veld.

Als alle gegevens zijn ingevoerd kunt u de bestelling insturen en gaan wij over tot het samenstellen van de wenskaart.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuk klein hartje. Deze wordt tezamen met een koordje geleverd zodat deze ergens aan gehangen kan worden of aan bijvoorbeeld Sinterklaas gegeven kan worden in de schoen.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss