GRATIS

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende

Sint en Piet kleurplaat - Wenskaart

GRATIS

Geef je kind het GRATIS  kleurplaat wenskaartje. Laat ze Sint en Piet inkleuren en het prachtige resultaat weer aan Sinterklaas geven of zelf ophangen. Weet jij welke kleur de mijter van de Sint heeft?

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

Het leuke wenskaartje op kaartformaat is bij deze editie voorzien van een lijntekening van Sinterklaas en een Piet. Dit kaartje is ook een cadeautje geweest van de Sint voor je zoon of dochter. Laat hem of haar de tekening inkleuren en het kaartje een mooie plek in huis geven. Eventueel kun je dit kaartje natuurlijk ook weer in de schoen laten stoppen als hij of zij het schoentje mag zetten voor het slapen gaan.

Aan de zijkant is de mogelijkheid om de naam te laten drukken van uw zoon of dochter. Hiervoor geldt het daarvoor bestemde open veld. Indien je dit veld leeg laat zullen we geen naam drukken en gaan we er vanuit dat hij of zij zelf zijn of haar naam op het kaartje wilt schrijven.

Als alle gegevens zijn ingevoerd kunt u de bestelling insturen en gaan wij over tot het samenstellen van de wenskaart.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuk klein hartje. Deze wordt tezamen met een koordje geleverd zodat deze ergens aan gehangen kan worden of aan bijvoorbeeld Sinterklaas gegeven kan worden in de schoen.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een setje van 3 mini kleurpotloden. Deze worden bij de kaart geleverd en zorgen ervoor dat de kaart gelijk startklaar is om ingekleurd te worden.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss