-20%

Vorige Artikel 9 van 9 Volgende

Happy New Year poster

€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Poster voor de feestdagen aan het eind van het jaar. Een hert afgebeeld met een tekst naar keuze in het gewei. Deze poster is te bestellen in 7 formaten.

Ben je op zoek naar een mooie poster voor aan de muur welke direct betrekking heeft op het einde van het jaar. Dan ben je bij deze poster aan het juiste adres. Op deze poster staat een prachtig hert afgebeeld met een sierlijk gewei.
Binnen in het gewei kan een tekst naar keuze geplaatst worden. In het voorbeeld staat de tekst happy new year maar iedere gewenste tekst past erin.

Indien je geen tekst op de poster wenst dan kun je de regel leeg laten.

Deze poster is kleurrijk leverbaar in 7 formaten. Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss