Vorige Artikel 1 van 3 Volgende

Kraskaart Sint en Piet

€ 2,95 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Kraskaart waarbij de Sint en Piet iets willen zeggen tegen jou. Deze boodschap brengen ze over met een hippe kraskaart. De Sint bepaalt zelf de tekst onder de kraslaag.

Ben jij ook zo benieuwd of de Sint en zijn pieten dit jaar ook voor jou weer naar ons landje komen? Een spannende periode gaat aanbreken. Hoe gaat de intocht verlopen en hoe zal het nu de Sint vergaan want er gaat altijd wel iets mis. Meestal komt het voor pakjesavond allemaal wel weer in orde, maar je weet maar nooit.

Misschien ontvang je wel leuke post van Sinterklaas, zoals deze vrolijke kraskaart. Hierop staat dat de Sint en Piet jou iets te zeggen hebben. De tekst wat ze je willen vertellen hebben ze onder de kraslaag geschreven. Een leuk complimentje, een vraag of een mooie boodschap, wie zal het zeggen ga maar snel het cadeautje open krassen. Hopelijk heeft de Sint niet al te veel letters gebruikt onder de kraslaag want anders zal de tekst wel heel erg klein zijn en misschien moeilijker om te lezen. 

Oh zie je dat er staat een echte Sint en Piet stempel op deze kraskaart. De enige echte originele Sint en Piet stempel. Goed bewaren hoor als je deze kaart via de post of in je schoentje krijgt. 

De Sint heeft deze kraskaart op hoogwaardige kwaliteit posterpapier gedrukt zodat het aanvoelt als een echte mooie kaart en ook de opdruk is van professionele kwaliteit. 

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss