-20%

Vorige Artikel 4 van 24 Volgende

Let's talk - Vragen(v)uurtje

€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Set voorzien van 50 brandende vragen die je elkaar kunt stellen tijdens een gezellig moment. Vuur ze op elkaar af of stel ze spelenderwijs. Een leuk geschenk verpakt in een geschenkverpakking.

Wie stuur jij het liefste naar de maan? Wat is je mooiste herinnering aan opa en oma? Welk dier zou jij willen zijn? Allemaal vragen die je elkaar eigenlijk nooit stelt maar die wel zorgen voor urenlang plezier. In dit spel, genaamd Let's Talk stel je elkaar brandende vragen welke voorzien zijn op 25 kaartjes. Deze zitten verpakt in een fraaie geschenkverpakking. Op deze manier zijn ze ook leuk om cadeau te geven bij een verjaardag of met de kerstdagen.

Dit spel kan op twee manieren gespeeld worden. Je kunt na het avondeten de borden opzij schuiven en het zakje met kaarten erbij pakken. Vervolgens vuur je stuk voor stuk de vragen op elkaar af. Maar ook leuk is het om deze set als spel te gebruiken. Hoe gaat het in zijn werk.

Bij de set van 25 kaarten met 50 vragen zit een dobbelsteen. Op een dobbelsteen zitten 6 vlakken met ogen. Ben je met twee spelers dan kies je voorafgaand aan het spel ieder 3 getallen van 1 tot en met 6. Ben je met drie spelers dan kies je voorafgaand aan het spel ieder2 getallen van 1 tot en met 6. Ben je met 4, 5 of 6 spelers dan kies je ieder 1 getal. Eén iemand start het spel en begint met het stellen van de eerste vraag. Dit is een vraag uit de stapel kaartjes welke je in de zak kunt laten zitten of gestapeld op tafel kunt leggen, dat is aan jezelf. Op iedere kaart staan 2 vragen echter kiest de steller van de vragen steeds zelf welke vraag hij/zij stelt. Er wordt gedobbeld en welk getal bovenop komt te liggen voor diegene die dat getal gekozen heeft is de vraag bestemd. Indien je met 4 of 5 spelers het spel speelt blijven er 1 of 2 getallen op de dobbelsteen over. Worden deze aantal ogen geworden dan mag de steller van de vraag zelf bepalen aan wie de vraag gesteld wordt. Dobbelt de steller van de vraag het aantal ogen dat in zijn eigen bezit is dan stelt hij zelf 1 van de 2 vragen van het kaartje. Er is maar 1 plicht, je moet de vraag beantwoorden. Indien de vraag beantwoord is gaat het geschenkzakje met vragen of de stapel naar de volgende persoon met de klok mee.

De kaarten zijn gemaakt van zeer sterk materiaal waardoor ze meerdere malen te gebruiken zijn en gemakkelijk na gebruik opgeborgen kunnen worden in het plunjezakje. Ook is er in dit zakje voldoende ruimte voor de dobbelsteen.

Daar dit spel een ultiem cadeau is om te geven vinden we het ook leuk om de set persoonlijk te maken. Er kan gekozen worden voor een gestempelde tekst op een label hetgeen we aan het geschenkzakje zullen hangen. De tekst kan doorgegeven worden in het daarvoor bestemde open veld. Indien je zelf een tekst op het label wilt vermelden kun je het veld leeglaten. Voor ons is dit dan het teken dat er een leeg label aan het zakje hoort.

© 2019 - 2023 KJEKK | sitemap | rss