-20%

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende

3D Kader Scrabble 15x15 cm - Eigen namen

Artikelnummer: KADER4
€ 11,95 € 9,56 (inclusief btw)

Prachtige fotolijst met diepliggend kader waarin de namen uit het gezin als een scrabble speelveld worden weergegeven.

Wij hebben een prachtig cadeau waar je iemand heel erg blij mee maakt. Hoe groter het gezin hoe groter de puzzel voor ons wordt, maar des te groter het plezier ervan gaat worden.

In het daarvoor bestemde open veld geef je maximaal 9 namen door welke wij voor jou zullen mixen tot een prachtig scrabble speelveld. Het kunnen bijvoorbeeld de namen van het gezin zijn. Een leuke toevoeging kan de achternaam zijn of plaatsnaam waar ze wonen. Ook woorden als liefde of familie zijn veel gebruikte woorden voor in de scrabble opstelling. 

In het voorbeeld ziet u dat er gebruik gemaakt wordt van 6 namen. Hierbij ontstaat een prachtig resultaat. Ook 7, 8 of 9 namen is mogelijk, de steen wordt dan uiteindelijk iets kleiner door gebruikname van meerdere letters.

In het voorbeeld is er gebruik gemaakt van witte speelstenen met een zwarte omlijning. Er kan in het daarvoor bestemde keuzemenu ook gekozen worden voor zwarte speelstenen waarbij de letters in wit zijn uitgespaard.

De kleine poster met een formaat van circa 10x15 cm wordt geplaatst in een fotolijst met een wat bredere maar vooral hoge rand. Hierdoor ontstaat een ruimte tussen het glas en de poster. Desgewenst kan deze ruimte opgevuld worden vanuit onze zijde met confetti en wellicht vanuit jullie zijde met een cadeautje in de vorm van bijvoorbeeld een geldbriefje. Er is een keuze of je de confetti er los bij wenst te ontvangen of dat we deze al in de fotolijst mogen stoppen.

Voor het kader is er keuze uit een lijst in houtkleur of een zwarte kleur. Alles bij elkaar een ingelijste persoonlijke begroeting. Mocht er in deze periode de gewenste kleur lijst niet voorradig zijn wordt er intern automatisch gekozen voor een andere kleur lijst.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss