GRATIS

Vorige Artikel 18 van 189 Volgende

Spiekpiet Diploma met naam - met stickers

GRATIS

Heeft je kind de gluurpietjes geteld voor de ramen bij jullie in het dorp of de stad? Dan verdient hij of zijn deze spiekpiet diploma.

Let op: Maximaal 2 GRATIS spiekpiet diploma's per bestelling

In het nieuws zie je het heel veel voorbij komen. Kinderen wandelen door dorp en stad op zoek naar een gluurpietje voor het raam. Deze leuke raamstickers met eem afbeelding van een spiekpietje laat zien dat er ook aan de kinderen gedacht wordt. Ze onthouden het aantal gevonden pietjes en hoe hoger het aantal gevonden gluurpietjes hoe leuker de zoektocht is geweest. Als ouder kun je nu bij ons GRATIS de spiekpiet diploma bestellen.

Op dit diploma komt de naam van hem of haar te staan. Deze vul je in in het daarvoor bestemde open veld. Aan de onderzijde van het diploma staan drie sterren vermeld. Je krijgt er 3 sterren stickers bijgeleverd. Als het kind op pad gaat en ze komt terug met bijvoorbeeld 30 gespotte pietjes dan kun je haar het sterrenstickertje voor HULPPIET geven. Die kan ze er op plakken en bij een volgende zoektocht en een hoger aantal gespotte spiekpieten kun je hem of haar de COOLE PIET ster laten plakken. Heeft ze het absolute record gevonden dan kan ze het derde en laatste stickertje plakken op de ster met de tekst SUPER PIET.

Tevens is er op de kaart een invulveld geplaatst waarin het aantal gevonden spiekpietjes vermeld kan worden.

Bij het diploma kunnen we voor een kleine meerprijs een houten hartje met touwtje meeleveren. Leuk om als sleutelhangertje te bewaren of te geven aan iemand die het nodig heeft in deze tijden. Mochten deze hartjes niet meer voorradig zijn wordt er een boomschijfje met bestempelde hartjes bijgeleverd.

De kaart is van stevige kwaliteit en zodoende leuk om te bewaren. Voor een kleine meerprijs wordt de kaart gedrukt op 300 grams hoge kwaliteit posterpapier.

Per bestelling kunnen er maximaal 2 gratis spiekpieten diploma's besteld worden.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

 

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss