GRATIS

Vorige Artikel 1 van 73 Volgende

Welkom kaart met corona maatregelen

GRATIS

Een handig welkom kaartje waarop jullie namen staan vermeld met daarbij de corona maatregelen welke ook bij jullie in huis gelden. Dit kaartje is gratis toe te voegen.

Tijdens de geldende corona maatregelen worden steeds de diverse afspraken meerdere malen verkondigd. Zowel mondeling aan elkaar, via diverse social media maar ook bij winkels, kantoren en publieke gebouwen. Nu kun je ook dit GRATIS kaartje bij jouw voordeur of in de entree hangen zodat ook voor iedere gast bij jou in huis duidelijk is welke maatregelen er ook binnenshuis gelden.

Bij het betreden als gast bij familie en vrienden thuis is het dragen van een mondkapje niet verplicht, vandaar ook niet de notitie op dit kaartje. 

Op dit kaartje staan vier maatregelen welke  ook bij jou in huis gelden. Te weten het houden van afstand van 1,5e meter tot elkaar. Het veelvuldig handen wassen bij binnenkomst, na het dineren of toiletbezoek. Het hoesten en niezen in de elleboog en als afsluiter geen fysiek contact, af te beelden als elkaar geen handen schudden bij de begroeting.

Bovenaan het kaartje komt jullie familienaam of komen jullie namen te staan. Hierdoor maak je het direct een leuk en persoonlijk kaartje. Er zijn twee keuzes aangeduid in het meerkeuzemeu. Allereerst kan er gekozen worden (zie foto 1) voor het begin met bij de familie... gevolgd door de achternaam van het gezin. Als tweede kan er gekozen worden (zie foto 2) voor het begin met hier bij... gevolgd door de namen van het gezin. De achternaam of de namen uit het gezin vermeld je in het daarvoor bestemde open veld (achternaam of namen gezin).

Natuurlijk sluiten we dit handige kaartje ook af met een vriendelijk gebaar door de volgende tekst: En begroeten we elkaar met de mooiste glimlach. 

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS kaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

 

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss