-20%

Vorige Artikel 37 van 300 Volgende

My kitchen was clean - Poster

€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Leuke poster voor in de keuken waar op staat vermeld dat vorige week de keuken helemaal netjes was, echter ben je een week te laat om dat te aanschouwen. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

In ieder huis is de keuken een plek waar zich veel afspeelt en niet altijd is het mogelijk om dit netjes te houden en altijd opgeruimd te hebben. Deze poster laat precies zien dat iedereen altijd het juiste moment van netheid mist. 

Op de poster staat de tekst my kitchen was clean last week, sorry you missed it. Vorige week was de keuken nog netjes opgeruimd, sorry dat je dit hebt gemist.

De posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 7 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss