-20%

Vorige Artikel 7 van 20 Volgende

Scrabble poster met eigen namen - in huis

Artikelnummer: SCRABPOS
€ 11,95 € 9,56 (inclusief btw)

Poster welke voorzien wordt van de namen uit het gezin, weergegeven in een huis. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Vind jij het ook leuk om alle namen uit het gezin terug te zien op een prachtige poster. Wat dacht je ervan om deze als scrabble speelveld terug te zien op de poster. De normale versie ben je misschien al tegengekomen. Bij deze versie plaatsen we het speelveld in een kader van een huis.

Op zoek naar een persoonlijk housewarmingcadeau? Met deze gepersonaliseerde poster boek je zeker succes! 

Kies de gewenste versie van het formaat en geef in het daarvoor bestemde open veld de namen en of woorden door die je graag verwerkt wilt zien op het blad. Bij de meeste versien zijn meer dan 9 namen zeker mogelijk, echter bij deze versie is het invulveld al kleiner dan de gehele oppervlakte van de poster en raden we het aan om maximaal 6 tot 9 namen en woorden door te geven. Na het plaatsen van uw bestelling gaat onze ontwerper hier mee aan de slag en stuurt u zo spoedig mogelijk de proef ter goedkeuring per e-mail door. Het is van belang dat u bij de adresgegevens het juiste e-mailadres invoert om vertraging te voorkomen.

Bij deze versie zijn het "zwarte" stenen voorzien van witte letters.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss