GRATIS

Vorige Artikel 2 van 84 Volgende

Kaart Vaderdag met namen - GRATIS

GRATIS

Verras je vader of opa met een GRATIS kaart op vaderdag. Het perfecte cadeau staat vermeld op deze kaart met daarbij de naam van de kinderen. 

Wil jij papa verrassen op vaderdag met een leuk kaartje dan helpen wij je een handje. Wij hebben dit prachtige kaartje voor je ontworpen, waarbij er twee versies zijn. De kaart voor ondertekening met 1 naam en een kaart voor ondertekening met meerdere namen. De tekst is bij beide kaarten iets aangepast zoals je ziet in het voorbeeld.

De kaart op A6 formaat is GRATIS te bestellen, enkel de verzendkosten worden hiervoor in rekening gebracht. Tevens is er ook de keuze voor nog 6 andere formaten indien je er een mooie poster of grotere kaart van wil laten maken. De tekst is immers uniek en zal ook gezien worden als het allermooiste cadeau dat ooit aan hem gegeven zal zijn.

Bij het open veld vul je eenvoudig de naam of namen in welke aan het eind van de kaart vermeld dienen te worden door ons. Aan de hand hiervan bepalen wij of het een kaart wordt met de tekst voor 1 naam of voor meerdere namen.

Natuurlijk kan de kaart ook gegeven worden aan iemand anders dan je moeder, dit kan voor oma zijn, schoonmoeder, liefste tante etc etc. Vermeld dit dan bij het vak geadresseerde. 

Het is ook mogelijk de kaart of poster direct te verzenden aan je vader of opa daar je wellicht niet in de mogelijkheid zult zijn om hem persoonlijk af te geven. Deze zal ten alle tijden neutraal aan het opgegeven adres verzonden worden. Natuurlijk kan ook de keuze gemaakt worden om de kaart eerst naar jezelf te laten sturen.

De tekst wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Mocht je de kaart willen toesturen aan een ander dan kunnen we er voor de meerprijs van €0,50 een houten hartje met koord aan toevoegen. Direct toezenden aan degene waarvoor u het bedoelt kan natuurlijk ook. Het hoeft namelijk niet eerst bij u te arriveren, wij versturen de items ook naar wens rechtstreeks. Hiervoor kunt u een afwijkend afleveradres toevoegen bij het afronden van uw bestelling.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS kaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

 

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss