GRATIS

Vorige Artikel 3 van 84 Volgende

Mama's recept - GRATIS

GRATIS

Verras je moeder met deze prachtige gratis kaart waarop mama's recept staat afgebeeld. Eén en al liefde gaat er in dit gerecht. Tevens in vele andere formaten te bestellen.

Wil jij mama verrassen op moederdag met een unieke kaart of poster welke zeker te weten een prachtige plaats in huis gaat krijgen. Wij hebben deze voor je ontworpen. Het betreft hier mama's recept. Het mag geen geheim zijn dat deze heerlijke maaltijd vol zal zitten met een hoop liefde.

De kaart op A6 formaat is GRATIS te bestellen, enkel de verzendkosten worden hiervoor in rekening gebracht. Tevens is er ook de keuze voor nog 6 andere formaten indien je er een mooie poster of grotere kaart van wil laten maken. De tekst bevat daarbij enorm veel liefde hetgeen gekoesterd zal worden door de moeder in kwestie.

Het is ook mogelijk de kaart of poster direct te verzenden aan je moeder of oma daar je wellicht niet in de mogelijkheid zult zijn om deze persoonlijk af te geven. Deze zal ten alle tijden neutraal aan het opgegeven adres verzonden worden. Natuurlijk kan ook de keuze gemaakt worden om de kaart eerst naar jezelf te laten sturen.

De tekst wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Mocht je de kaart willen toesturen aan een ander dan kunnen we er voor de meerprijs van €0,50 een houten hartje met koord aan toevoegen. Direct toezenden aan degene waarvoor u het bedoelt kan natuurlijk ook. Het hoeft namelijk niet eerst bij u te arriveren, wij versturen de items ook naar wens rechtstreeks. Hiervoor kunt u een afwijkend afleveradres toevoegen bij het afronden van uw bestelling.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS kaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

 

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss