-20%

Vorige Artikel 7 van 46 Volgende

Vrouw met boom - poster

Artikelnummer: LIJNTEKVRW2
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Prachtige tekening van een vrouw waarbij haar silhouet overgaat naar een boom vol wilde takken. Deze prachtige poster is leverbaar in 6 formaten.

Een prachtige verschijning op posterformaat. Op deze poster staat het zijaanzicht van een vrouw afgebeeld. Bij deze vrouw gaat de achterzijde van haar hoofd langzaam over naar een boom vol met wilde takken.

Een bijzondere poster welke een bijzondere plaats in huis verdient. 

Deze prachtige poster wordt geprint op hoge kwaliteit posterpapier en is te leveren in maar liefst 6 verschillende formaten. 

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss