-20%

Vorige Artikel 10 van 189 Volgende

Beer in de storm - Poster

€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Poster waarin de beer staat afgebeeld lopend in de storm. Een leuke illustratie voor op de kinderkamer. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Op zoek naar mooie illustraties voor aan de muur in de kinderkamer? Wat vind je van deze poster? De beer loopt door de storm en doorstaat de wind. Uw kind zal er met trots naar kijken.

De poster is van de beste kwaliteit posterpapier en wordt op professionele wijze gedrukt. De poster is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss