Vorige Artikel 3 van 39 Volgende

Rompertje Voor de liefste mama

€ 8,95 (inclusief btw)

Een leuk rompertje voor Moederdag met de tekst voor de liefste mama. Verras de trotse moeder op deze bijzondere dag.

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje welke speciaal voor Moederdag is ontworpen komt een rozet te staan waarin de tekst geplaatst: voor de liefste mama.  Dat mama iedere dag haar kindje ziet is al het beste cadeau dat je je wensen kunt maar als hij of zij dan ook nog eens wakker wordt en aangekleed wordt met dit leuke tekstrompertje zorgt vast voor een extra glimlach op het gezicht.

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de tekst. Kiest men voor een glitterkleur dan geldt er een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes.  Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss