-20%

Vorige Artikel 2 van 39 Volgende

Rompertje Voor de liefste mama met naam

€ 8,95 € 7,16 (inclusief btw)

Een prachtig rompertje voor Moederdag welke voorzien wordt van de naam van het kindje in de rozet en een mooie tekst er omheen. Verras de trotse moeder op deze bijzondere dag.

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje wordt een rozet gedrukt welke staat voor de overwinning. Natuurlijk is het zien van je kindje iedere dag een plezierige gebeurtenis. Als er dan op het rompertje ook  nog eens zijn of haar naam en een mooie tekst voor mama komt te staan is het helemaal een feestje.

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de tekst. Kiest men voor een glitterkleur dan geldt er een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes.  Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss