Vorige Artikel 4 van 39 Volgende

Rompertje Voor de brickmaster

€ 8,95 (inclusief btw)

Een leuk rompertje welke bestemd is voor de brickmaster uit de familie. Hij of zij is nog maar net geboren maar zijn hobby weten we nu al.

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje welke speciaal voor de fans van bouwsteentjes is ontworpen komt te staan: I'm already born as a Lego Brickmaster.
Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk, want het bouwen met deze steentjes is hardstikke leuk en wordt bij ieder kind wel een favoriete hobby. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de tekst. Kiest men voor een glitterkleur dan geldt er een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes.  Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss