-20%

Vorige Artikel 8 van 107 Volgende

Poepiemonster - Toiletposter

Artikelnummer: Poepie1
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Leuke poster voor op het toilet met een herkenbare jeugdherinnering. Poepiemonster is te verkrijgen in 6 formaten.

We kennen allemaal de serie Sesamstraat met daarin een rol voor Koekiemonster. Koekiemonster is gek van koekjes. Bij deze poster hebben we het lieve monster een naamsverandering gegeven en is poepiemonster geboren.

Op de poster, welke perfect past in het toilet of ook zeker niet zou misstaan in de babykamer, komt de naam poepiemonster te staan met een afbeelding van het lieve beest.

Deze poster voor het toilet kan ook een erg leuk housewarmingkado zijn om te geven.  De poster is leverbaar in 6 formaten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss