-20%

Vorige Artikel 1 van 278 Volgende

Kapstok met namen - Poster

Artikelnummer: POSkapstok
€ 11,95 € 9,56 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster waarbij je zelf de kapstok volhangt met jullie kledingstukken en de namen van het gezin eronder. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Ben je op zoek naar een bijzondere poster, een poster voor het hele gezin. Ga voor deze poster voorzien van een kapstok. Niet zomaar een kapstok, maar eentje waarbij jij zelf ervoor kiest welke kledingstukken voor iedereen uitgekozen zal worden. Hang de kapstok met zoveel haakjes vol met jassen en kledingstukken als dat er gezinsleden zijn. 

Bovenaan de kapstok komt een zin of naam te staan welke naar eigen wens in te vullen is en vermeld kan worden in het daarvoor bestemde open veld. In het voorbeeld staat vermeld papa's team, maar ook bijvoorbeeld Familie Janssen of ons gezin zijn gebruikelijke teksten voor aan de bovenzijde van deze poster. 

Op foto 2 staan maar liefst 10 kledingstukken afgebeeld. Bij ieder kledingstuk staat een nummer vermeld. Je kunt de kapstok vullen door van links naar rechts de cijfers bij de kledingstukken te benoemen in het daarvoor bestemde open veld. Wil je 4 kledingstukken van links naar rechts aan de kapstok hebben hangen als in het voorbeeld dan vul je het bijvoorbeeld als volgt in: 7, 2, 3, 4. Vul je meer of minder nummers in in dit veld dan komen er ook meer of minder haakjes met kledingstukken aan de kapstok te hangen.

Vervolgens vermeld je in het daar op volgend open veld wat de namen horen te zijn die op de bordjes geplaatst worden onder de kledingstukken. Volgens het voorbeeld zou je invoeren in het veld Sofie, Daryll, Moos, Bart. Deze namen verwijzen naar de gekozen kledingstukken van links naar rechts. 

Als laatste is het van belang dat natuurlijk de volwassenen het groter formaat kledingstuk krijgen aan de kapstok en de kinderen een kleiner formaat kledingstuk. Hiervoor zijn tevens twee invulvelden aangemaakt waarin de nummers van de kledingstukken ingevuld moeten worden bij het veld van volwassen kledingstukken en ingevuld moeten worden bij het veld van kinder kledingstukken.

Deze prachtige poster is zoals eerder aangegeven een prachtige blikvanger in de woonkamer, maar hoe mooi is het om deze poster cadeau te geven bij een verjaardag, een verhuizing, een make over van de woonkamer of bij de geboorte van een kindje. 

De poster is leverbaar in 6 formaten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss