Vorige Artikel 2 van 5 Volgende

Geboortekaartje Jongen - Mint Blauw

€ 0,60 (inclusief btw)

Prachtig geboortekaartje op A6 formaat in de kleur mint blauw met de gegevens van de geboorte van een jongetje. Een hip kaartje in moderne stijl voorzien van gegevens naar eigen wens.

Ben je op zoek naar een prachtig geboortekaartje voor een jongen? In eenvoudige stijl met een rustiek uiterlijk wordt dit kaartje voor het pasgeboren jongetje vormgegeven.

Bovenaan de kaart wordt in een sierlijke schrijfletter de naam van het pasgeboren jongetje gedrukt. Deze naam wordt een beetje scheef weergegeven waarbij er onder de naam plaats is voor een sterretje.

Halverwege de kaart worden in twee regels de geboortegegevens weergegeven. 
Op de eerste regel wordt de datum van geboorte weergegeven, waarbij de maand voluit geschreven wordt beginnend met een kleine letter.
Op de tweede regel wordt achtereenvolgens de geboortetijd (UU;MM), het gewicht (in gram) en de geboortelengte (in cm's) weergegeven. De data wordt gescheiden door een liggend streepje. 

Bovenstaande info kan ingevoerd worden in de daarvoor bestemde open velden.

Onderaan de kaart plaatsen we een tekst in 3 regels gecentreerd onder elkaar. 

Op de eerste regel komen de namen van de ouders te staan achter de tekst Trotse ouders:
Op de tweede regel komt het adres te staan.
Op de derde regel komt een regel tekst naar eigen keuze te staan. 

Bovenstaande info kan ingevoerd worden in de daarvoor bestemde open velden.

Natuurlijk wens je na bestelling de kaarten spoedig te ontvangen zodat deze verzonden kunnen worden aan vrienden en familie. We zullen na het plaatsen van de bestelling de digitale proef zo spoedig mogelijk aan je toesturen. Na goedkeuring of eventuele aanpassingen zullen de kaarten, welke bedrukt zijn aan de voorzijde, zo spoedig mogelijk verzonden worden.

Kaarten worden bij aflevering voorzien van enveloppen, deze zijn bij de prijs inbegrepen.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss