Vorige Artikel 3 van 5 Volgende

Geboortekaartje Raket - Mint Blauw of Taupe

€ 0,60 (inclusief btw)

Prachtig geboortekaartje op A6 formaat in het thema raket welke voorzien kan worden van een achtergrond in taupe of mint blauw. Aan deze hippe kaart komt een klein kaartje te hangen met het adres.

Op zoek naar een leuke geboortekaart voor een jongen of een meisje dan hebben we in het thema raket dit vrolijke kaartje.

Aan de bovenzijde van de kaart wordt met enkele cirkels de vliegroute van een enthousiaste kleurrijke raket weergegeven. Binnenin de cirkel wordt de naam weergegeven van het pasgeboren jongetje of meisje.  In het daarvoor bestemde open veld kan de naam van het jongetje of meisje worden vermeld. Dit kan enkel de voornaam zijn of ook de achternaam erbij.

Hieronder wordt in 1 regel de geboortegegevens weergegeven. 
Achtereenvolgens wordt de datum van geboorte weergegeven (DD.MM.JJ) met erachter de tijd van geboorte (UU:MM) en aan de rechterzijde het geboortegewicht in gram. 

Bovenstaande info kan ingevoerd worden in de daarvoor bestemde open velden.

Onderaan de kaart plaatsen we een tekst in 1 tot 3 regels gecentreerd onder elkaar. Dit kan zoals gezien op het voorbeeld een kleine spreuk zijn maar ook de adresgegevens of andere info welke je graag wilt overbrengen. 

Bovenstaande info kan ingevoerd worden in de daarvoor bestemde open veld. Er is in het invoerveld ruimte voor circa 140 tekens inclusief spaties. Mocht u een iets langere tekst op deze positie wensen kunt u het beste de gewenste tekst doorgeven per e-mail (info@kjekk.nl).

Bij deze kaart is er een mogelijkheid om de kaart voor een kleine meerprijs (+€0,10) uit te breiden met een klein kaartje welke aan de originele kaart gehangen wordt. Er komt een touwtje tussen beide kaartjes welke door ons gemonteerd wordt. Op dit kaartje kan een aanvullende tekst vermeld worden. Op het voorbeeld hebben we op het kleine kaartje het adres geplaatst daar op de originele kaart er de ruimte niet voor was en men op de originele kaart koos voor een leuke quote.

De kaart is te bedrukken aan de voorzijde met een witte achtergrond, taupe achtergrond of een mint blauwe achtergrond. De keuze hiervoor maak je in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu. Indien er de keuze is gemaakt voor toevoeging van het kleine kaartje wordt deze aan de voorzijde in de gelijke kleur gedrukt als de originele kaart.

Natuurlijk wens je na bestelling de kaarten spoedig te ontvangen zodat deze verzonden kunnen worden aan vrienden en familie. We zullen na het plaatsen van de bestelling de digitale proef zo spoedig mogelijk aan je toesturen. Na goedkeuring of eventuele aanpassingen zullen de kaarten, welke bedrukt zijn aan de voorzijde, zo spoedig mogelijk verzonden worden.

Kaarten worden bij aflevering voorzien van enveloppen, deze zijn bij de prijs inbegrepen.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss