-20%

Vorige Artikel 5 van 9 Volgende

Set van 24 Complimentenkaartjes Kleur - Versie 5

€ 8,95 € 7,16 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Set van 24 complimentenkaartjes welke verpakt zijn in een mooie geschenkverpakking. De complimentenkaartjes bevatten zowel complimenten als wensen voor een kind of volwassene.

Wil jij je zoon of dochter een hele mooie dag geven, dan kun je dat op een hele eenvoudige wijze doen. Jij krijgt de glimlach bij hem of haar op het gezicht als je één van deze leuke kaartjes uit het setje op zijn of haar ontbijtbordje legt, bij hem of haar in het broodtrommeltje doet of gewoon in de hand geeft.

Wij hebben het hier over de nieuwe sets complimentenkaartjes, of beter gezegd een set geluksmomentjes. Er zijn diverse verschillende sets met diverse layouts beschikbaar. Deze editie bestaat uit 24 kaartjes waarop steeds een ander complimentje of wens staat afgebeeld. Ze zijn veelal uitgevoerd in kleur en bevatten steeds een andere tekst in een andere stijl. We durven erom te wedden dat het hem of haar een glimlach op het gezicht geeft en een vrolijk humeur voor de rest van de dag teweegbrengt. Deze editie is geschikt voor jong en oud, maar de teksten voor dit setje zijn wel meer gericht op de jongere doelgroep.

De kaartjes zijn circa 7 cm breed en van hoge kwaliteit. Tevens is de gehanteerde druktechniek van professionele kwaliteit. Een set bestaat uit 24 complimentenkaartjes, 1 kaartje met uitleg en 1 kaartje voor de titel: 24 kleine geluksmomentjes voor...

De set van 24 kaartjes wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking.  Natuurlijk kun je de kaartjes meerdere malen gebruiken en zijn ze bedoeld voor een diversiteit aan personen. Iedereen vindt het toch leuk om een complimentje te krijgen?

Deze set bevat de volgende teksten:
- Set van 24 complimentenkaartjes
- Uitleg
- Jij bent speciaal
- Geniet van je boterhammetjes
- Wauw jij bent echt heel erg cool
- Wat zie je er toch weer knap uit vandaag
- Wat ben je toch grappig
- Je bent de beste hulp
- Je bent de bovenste beste
- Blij maak je mij
- Je kunt het
- Jij bent de allerliefste
- Ik vind dat echt super knap van jou
- Ik hou van je!
- Van jouw lach word ik vrolijk
- Ik vind je bijzonder
- Ik vind je lief
- Kaartje waar je eigen tekst op kunt plaatsen
- Smakelijk eten
- Veel plezier vandaag
- Ik vind jou een topper
- JIj bent mijn superheld
- Zoals jou is er maar 1
- Slingers speciaal voor jou
- Ik vind je keitof
- Ik ben zo mega trots op jou

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss