-20%

Vorige Artikel 4 van 91 Volgende

Circuit Monza Poster - Race win Ricciardo Norris

Artikelnummer: CIRZAND
€ 14,95 € 11,96 (inclusief btw)

Circuitposter van het Autodromo Nazionale Monza ter ere van de overwinning van McLaren op 12 september 2021. Daniel Ricciardo won hier voor Lando Norris op bijzondere wijze. De poster is verkrijgbaar in 6 verschillende formaten.

Op 12 september 2021 vond de Grand Prix Formule 1 van Italië plaats op het Autodromo Nazionale Monza. Op deze zondag zegevierde het team van McLaren op magistrale wijze en behaalde de 1e en 2e plaats in de eindklassering. Daniel Ricciardo won de race voor zijn teamgenoot Lando Norris. Ter ere van deze prachtige overwinning is deze circuitposter ontworpen speciaal voor de racefans. 

Op de poster staat het Circuit Monza afgebeeld inclusief de oude kombaan met in de rechterbovenhoek de datum van het event en de eindtijd. Aan de onderzijde van de poster wordt dede circuitnaam benoemd met eronder de namen van de coureurs. Op de achtergrond een prachtige foto van de winnaars.

Deze poster zal vast en zeker een mooie plek krijgen in uw woonkamer of een ander vertrek in huis zoals bjvoorbeeld de slaapkamer of de mancave. Mooi om deze te verzamelen van elk circuit waar uw favoriete coureur in de formule 1 heeft gewonnen of zijn eerste pole position behaalde. Bent u ooit eens uitgenodigd om een grand prix in de Formule 1 bij te wonen. Degene die u meenam kunt u met zo'n prachtige poster bedanken voor het raceweekend.

Naast bijgaand circuit is iedere racetrack ter wereld mogelijk om weer te geven op posterformaat, ga hiervoor naar de volgende link: HIER

Bij iedere poster is er de mogelijkheid er een posterhanger bij te bestellen welke bestemd is voor diverse formaten. Er is een posterhanger verkrijgbaar voor A4 en 20x30 cm formaat, een posterhanger voor A3 en 30x40 cm formaat, een posterhanger voor A2 formaat en een posterhanger voor het grootst te leveren A1 formaat. Iedere posterhanger wordt geleverd met een zwart of cognac-gekleurd ophangkoord. De posterhanger wordt los van de poster geleverd om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. De posterhanger is door het losdraaien van de vleugelmoeren eenvoudig te bevestigen aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss