-20%

Vorige Artikel 3 van 107 Volgende

To pee - Toilet poster

Artikelnummer: KAKETOE1
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Leuke poster voor op het toilet voorzien van de tekst to pee or not to pee. Dat is de vraag die je je stelt met deze poster. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Iedereen maakt het weleens mee. Zit je op de wc en vraag je je af, ik moest toch zo nodig? To pee or not to pee. Een prachtige uitspraak voor op een poster.

Dit woord en de verklaring met als toepasing het toilet hebben we uitgelegd op deze poster. Leuk geschenk voor bijvoorbeeld een housewarming.

De poster is leverbaar in 6 formaten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss