-20%

Vorige Artikel 6 van 10 Volgende

Set van 24 Complimentenkaartjes Kantoor - Versie 6

€ 8,95 € 7,16 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Set van 24 complimentenkaartjes voor op kantoor. Deze zijn verpakt in een mooie geschenkverpakking. De complimentenkaartjes bevatten zowel complimenten als wensen voor iemand in teamverband.

Wil jij je collega of iemand uit jouw team een hele mooie dag geven, dan kun je dat op een hele eenvoudige wijze doen. Jij krijgt de glimlach bij hem of haar op het gezicht als je één van deze leuke kaartjes uit het setje aan hem of haar geeft.

Wij hebben het hier over de nieuwe sets complimentenkaartjes, of beter gezegd een set geluksmomentjes. Er zijn diverse verschillende sets met diverse layouts beschikbaar. Deze editie bestaat uit 24 kaartjes waarop steeds een ander complimentje of wens staat afgebeeld. Ze zijn veelal uitgevoerd in kleur en bevatten steeds een andere tekst in een andere stijl. We durven erom te wedden dat het hem of haar een glimlach op het gezicht geeft en een vrolijk humeur voor de rest van de dag teweegbrengt. Deze editie is geschikt voor iedere leeftijd, maar vooral gefocust op aspecten uit het bedrijfsleven of samenwerkingen in teamverbanden. Ook voor binnen een schoolklas als juf of meester, binnen de vereniging als teamlid zijn deze kaartjes perfect om uit te delen aan de mensen om je heen.

De kaartjes zijn circa 7 cm breed en van hoge kwaliteit. Tevens is de gehanteerde druktechniek van professionele kwaliteit. Een set bestaat uit 24 complimentenkaartjes, 1 kaartje met uitleg en 1 kaartje voor de titel: 24 kleine geluksmomentjes voor...

De set van 24 kaartjes wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking.  Natuurlijk kun je de kaartjes meerdere malen gebruiken en zijn ze bedoeld voor een diversiteit aan personen. Iedereen vindt het toch leuk om een complimentje te krijgen?

Deze set bevat de volgende teksten:
- 24 complimentenkaartjes voor op kantoor
- Uitleg
- Je bent een top collega
- Ik ben trots op je
- Je bent goud waard
- Jij durft en toont lef
- Ik word vrolijk van jou
- Ik ben blij dat jij er bent
- Wat een mooie prestatie!
- Heel veel sterkte gewenst
- Dank je wel
- Ik vind je bijzonder
- Vandaag is jouw dag
- Je kunt het
- Jij bent waardevol
- Met jou werken is echt leuk
- Jouw kijk op uitdagingen is verfrissend
- Je bent een echte teamspeler
- Zomaar
- Knap gedaan
- Je inspireert me
- Volg je hart, want dat klopt
- Je bent belangrijk voor ons
- Beter dan je best kun je niet doen
- Super goed gedaan
- Je bent een kanjer

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss