-13%

Vorige Artikel 1 van 21 Volgende

Less is More - Kaartspel

€ 7,95 € 6,95 (inclusief btw)

Less is More is een gezelschapsspel waarbij je met tactiek, geduld en bluf je tegenstanders in 10 speelrondes moet zien te overtreffen.

Zoek je een leuk kaartspel dan is Less is More zeker een aanrader. In tien speelrondes moet je steeds proberen de overwinning binnen te halen.

Bij iedere overwinning heb je je kaarten op een dusdanige manier verdeeld tussen de speelplaats en de verzamelplaats zodat ze voor jou en de winst hebben opgeleverd en ook nog eens een mooie opwaardering van je score.

Maar pas op! Wees slim met de verdeling van je kaarten. Iedere beurt dat je in het spel blijft wordt de kans op winst groter maar het gaat wel ten koste van je score. 

Waar in de tien rondes maak jij de grootste klappers en waar ga jij voor dubbele score met de verdubbelaars.

Wees tactisch in dit spel, iedere ronde weer en heb geduld om toe te slaan wanneer jij denkt dat het zinvol is. Maar vergeet ook de dosis bluf niet toe te passen. Sommigen hebben minder in handen dan je denkt, of overklas jij hem met jouw pokerface?

Less is More wordt verpakt in een cellofaan verpakking met daarin de titelkaart, 36 kaarten, 8 verdubbelaarkaarten en 4 waardeverdeelkaarten.

Het spel is geschikt van 2 tot en met 4 spelers in de leeftijd vanaf 6 jaar. De duur van het spel is bij 2 en 3 spelers circa 15-20 minuten en bij 4 spelers circa 20-25 minuten.

 

 

 

 

 

 

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss