-20%

Vorige Artikel 1 van 3 Volgende

Sint en Piet doe kaartenset

€ 2,95 € 2,36 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Een leuke Sint en Piet doe kaartenset bestaande uit leuke opdrachten om te kleuren, te schrijven en om natuurlijk Sint en Piet te verrassen. Voorzien van een setje potloden en een lekkere verrassing.

Wil je je zoon of dochter verrassen ga voor deze leuke Sint en Piet doe kaartenset. Deze set bestaat uit 6 leuke kaarten met opdrachten zoals:
- Aftelkalender
- Teken jezelf als hulppiet
- Sint en Piet kleurplaat
- Verlanglijstje
- Sint woordzoeker
- Spiekpietjes diploma

Tevens zitten er drie potloodjes bij zodat het kleine hulppietje direct aan de slag kan en na het tellen van de pietjes voor de ramen kun je met de bijgeleverde sticker aangeven of hij of zij een hulppietje is geworden, een coole piet of een superpiet. Misschien heeft hij of zij wel alle drie de stickers verdient! Tevens hebben we er nu wat lekkers bijgedaan voor de lekkere trek.

Leuk om te vermelden is dat bij enkele kaarten verwezen wordt naar de mogelijkheid om de kaart te kleuren voor Sint en Piet en deze aan hem te geven of in de schoen te stoppen. Zo krijgen de kaarten nog veel meer aandacht. Bijna iedere kaart is tevens te voorzien van een naam naar keuze. Zo kan Sinterklaas goed zien wie de opdracht supergoed vervuld heeft.

Voor een kleine meerprijs voegen we er ook nog een chocoladeletter aan toe. De cadeauset van 6 kaarten met opdrachten kan natuurlijk ook verdeeld worden over meerdere kinderen. Ook voor grotere gezinnen, verenigingen, BSO's en schoolklassen zijn dit leuke setjes met opdrachten.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss