-20%

Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Puzzel van foto of tekst naar keuze

€ 14,95 € 11,95 (inclusief btw)

Een puzzel van je eigen foto of gekozen tekst. Verras iemand met een origineel geschenk door van je eigen foto of een poster een puzzel te laten maken.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau dan kom je al snel uit bij deze leuke puzzel. Op de puzzel komt een afbeelding te staan welke jij zelf aanlevert. Dit kan een tekst van een poster zijn uit onze shop of een eigen gekozen tekst of kaart. Natuurlijk is ook een eigen foto de mogelijkheid.

De foto bestaat uit 96 stukjes en in zijn geheel betreft het een A4-formaat puzzel. Indien je een foto wilt laten omzetten in een leuke puzzel kun je de foto sturen aan info@kjekk.nl Let er op dat de foto zo scherp mogelijk aangeleverd wordt. Hoe groter de bestandsgrootte des te duidelijker zal deze op de puzzel uitkomen.

Mocht je willen gaan voor een tekst of afbeelding van één van onze posters dan kun je de link invullen in het daarvoor bestemde open veld. 

De puzzel wordt aangeleverd volledige toestand. Om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen is dit de beste manier van verzenden. We raden u aan de puzzelstukjes rustig van elkaar af te halen bi j de eerste keer dat u wilt gaan puzzelen.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss