-20%

Vorige Artikel 1 van 170 Volgende

Geboorteposter hip - Jongen of meisje

€ 11,95 € 9,56 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Leuke poster voor de geboorte van een stoere jongen of hippe meid. Poster wordt voorzien van vele geboortedata. Poster is leverbaar in verschillende formaten.

In het eerste open veld kun je de voornaam en achternaam van het pasgeboren kindje vermelden. De achternaam wordt onder de voornaam geplaatst. Tevens kies je in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu of je links en rechts van de achternaam hartjes wenst of sterren.

In het tweede open veld kun je de geboortedatum vermelden. Deze wordt genoteerd zoals in het voorbeeld.

In het derde open veld kun je de geboortetijd vermelden. De notatie vindt plaats zoals in het voorbeeld.

In het vierde open veld kun je het geboortegewicht vermelden. Het gewicht wordt afgebeeld in gram zoals in het voorbeeld.

In het vijfde open veld kun je de lengte bij geboorte vermelden in cm's. Dit wordt weergegeven op de lineaal zoals in het voorbeeld. Mocht dit niet bekend zijn, hetgeen niet altijd meer gemeten wordt kun je dit vak open laten en zullen we zorgen voor een leuke opvulling.

In het zesde open veld vermeld je de woonplaats van geboorte of waar de baby zal wonen. Deze wordt net als in het voorbeeld boven de pin geplaatst.

In het rompertje (zie voorbeeld) komt het sterrenbeeld te staan met de benaming eronder. Dit zoeken we op aan de hand van de geboortedatum van het jongetje of meisje.

Naast het rompertje komt er een afbeelding van een jongen of meisje te staan. Graag in het zevende veld aangeven of de baby een jongen of een meisje is.

In het zevende open veld kunnen de voornamen van papa en mama vermeld worden. Deze wordt op de wijze als in het voorbeeld geplaatst.

Als laatste komt er onderaan de poster een spreuk, een mooie quote of een andere regel tekst te staan. Deze is geheel naar eigen keuze. In het voorbeeld staat bijvoorbeeld de tekst love you to the moon and back. De gekozen zin kan ingevuld worden in open veld nummer acht.

De poster is leverbaar in 6 formaten. De druk vindt plaats op professionele wijze waarbij het hoogste kwaliteit posterpapier wordt gehanteerd.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss