-20%

Vorige Artikel 14 van 342 Volgende

Zo voel ik mij vandaag - Poster met kleur

€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Poster met kleurrijke smileys welke een gevoel aangeven. Voor je kind een prachtige tool om gevoel te leren kennen en herkennen. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Op deze kleurrijke poster staan maar liefst 12 smileys afgebeeld welke stuk voor stuk een bepaald gevoel uiten. Hierdoor is deze unieke poster is een prachtige tool in de opvoeging of op school. Maar ook zeker bij bijvoorbeeld weerbaarheidslessen waar gevoel om de hoek komt kijken zal dit een poster zijn waar veel waarde aan gehecht wordt. Thema’s op school welke met de ontwikkeling van het kind te maken hebben vragen om deze handige hulpmiddelen. Jonge kinderen geeft het een duidelijk houvast om op de poster de verschillende emoties te herkennen en te benoemen.

Breng ook de kinderen om je heen op de hoogte van de verschillende illustraties van de smileys en bespreek ze stuk voor stuk. Laat kinderen bewust zijn van en meedenken in hoe de smileys kijken en welke uiting het betreft. Wat voor gedachte heb je erbij? Waarom benoem je het zo? Heb jij je ook weleens zo gevoeld?

Handig is ook om de kinderen het te laten nadoen en het te laten herkennen in groepsverband. Gebruik de poster bij de diverse situaties welke door de dag heen voorkomen. Bijvoorbeeld als er een kind heel uitbundig of juist verdrietig is.

De zo voel ik me vandaag poster is ook verkrijgbaar op een A6 formaat kaart (met keuze voor kleur of zwart/wit), deze is te bestellen via HIER.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze is leverbaar in 6 verschillende formaten. Te weten A4, A3, A2, 20x30cm en 30x40cm.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss