-15%

Vorige Artikel 19 van 22 Volgende

Zo voel ik mij vandaag - A6 kaart

€ 1,95 € 1,66 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Kaart in A6 formaat met diverse uitingen van gevoelens via 12 smileys. Een prachtig hulpmiddel voor kinderen om aan te duiden hoe zij zich voelen. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Deze kaart op A6 formaat is een prachtig hulpmiddel bij bijvoorbeeld weerbaarheidslessen, maar ook bij thema’s op school welke met de ontwikkeling van het kind te maken hebben. Jonge kinderen geeft het een duidelijk houvast om op de kaart de verschillende emoties te herkennen en te benoemen.

Breng ook de kinderen om je heen op de hoogte van de verschillende illustraties van de smileys en bespreek ze stuk voor stuk. Laat kinderen bewust zijn van en meedenken in hoe de smileys kijken en welke uiting het betreft. Wat voor gedachte heb je erbij? Waarom benoem je het zo? Heb jij je ook weleens zo gevoeld?

Handig is ook om de kinderen het te laten nadoen en het te laten herkennen in groepsverband. Gebruik de poster bij de diverse situaties welke door de dag heen voorkomen. Bijvoorbeeld als er een kind heel uitbundig of juist verdrietig is.

De zo voel ik me vandaag A6 kaart is verkrijgbaar in een zwart wit editie maar ook in een kleurrijke editie. Tevens hebben we de zo voel ik me vandaag -print ook op posterformaat, deze is te bestellen via:
Zwart/wit : HIER
Kleur : HIER

De zo voel ik me vandaag A6 formaat kaart wordt op professionele wijze gedrukt op een hoogwaardige kwaliteit kaart met afgeronde hoeken.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss