-15%

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende

De cirkel van 8 - A6 kaart

€ 1,95 € 1,66 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Kaart met de cirkel van 8. Pak ieder probleem aan door er wel van te balen maar het te accepteren en er te leren mee om te gaan. De kaart wordt geleverd op A6 formaat.

Een probleemsituatie maken we dagelijks mee. Dit kan een klein euvel zijn of een enorme last op je schouders. De kunst hiervan is om er mee te leren omgaan. Natuurlijk mag je ervan balen, dat is normaal, maar het is de kunst of dat je er in blijft hangen en de negatieve spiraal in gaat of dat je het accepteert, denkt in mogelijke oplossingen en dus het gevoel krijgt dat je er invloed op hebt. Dit biedt kansen en verbetert je situatie en je komt vanzelf uit de cirkel.

Het creeren van rust in het hoofd is de belangrijkste uitkomst indien deze poster op een juiste wijze gehanteerd worden. Je blijft bij een goede benadering niet in de cirkel hangen

Door de cirkel van 8 toe te passen merk je dat de invloed die je hebt op bepaalde situaties zal groeien. Wanneer je energie de juiste kant op stroomt en je bezig bent om die dingen waarbij je directe invloed aanwezig is te beïnvloeden, word je pro-actiever.

De cirkel van 8 wordt op professionele wijze gedrukt op een hoogwaardige kwaliteit kaart met afgeronde hoeken.

Van deze uitvoering hebben we ook het postermodel, deze is leverbaar via HIER

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss