-20%

Vorige Artikel 10 van 60 Volgende

Katoenen draagtas met de tas van de meester

€ 6,95 € 5,56 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke voorzien wordt met de tekst de tas van de meester. Leuk als cadeau voor de meester bij het afscheid van het schooljaar. Onder meester komt nog een liefdevol hartje te staan

Zoek je een leuke cadeau om de meester mee te verrassen aan het eind van het schooljaar, dan is deze tas het perfecte cadeau voor hem. Op de tas komt meester te staan in een hip lettertype. Onder de naam meester plaatsen we nog een hartje om het helemaal perfect te maken.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden.

Een perfect cadeautje toch om aan de juf te overhandigen. Kan ze  voortaan al haar spulletjes in  doen als ze naar school loopt.  Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss