-20%

Vorige Artikel 2 van 36 Volgende

Autisme - Poster

€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Poster waarop diverse aspecten afgebeeld staan waar personen met autisme mee te kampen hebben. De poster is leverbaar in 6 formaten.


De hersenen van een persoon met autisme draaien overuren en verwerken de binnengekomen informatie op een andere manier dan bij iemand zonder autisme. Dit zorgt ervoor dat de persoon te maken krijgt met overprikkeling van de zintuigen. Natuurlijk kunnen wij hier rekening mee houden, maar wat zijn de signalen waarbij je er voor kunt zorgen dat je weet hoe te handelen? Wij geven ze weer op een prachtige poster. Deze poster is ook verkrijgbaar op A6 kaartformaat. De kaart is handig om mee te nemen, mede door de afgeronde hoekjes waardoor beschadigingen uitblijven. Wil je de kaart bestellen klik dan HIER.

De poster en de kaart zijn leverbaar in twee edities. Een zwart wit versie en een kleurrijke editie. Bij de kleurrijke editie zijn de kernwoorden voorzien van een kleurtje. Op beide edities is er een hart zichtbaar op de achtergrond. Tevens hebben we bij iedere poster de volgende zin onderaan de poster toegevoegd: ieder persoon is anders en de invloed van bovenstaande aspecten kunnen per persoon verschillen, houd hier altijd rekening mee.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze is leverbaar in 6 verschillende formaten. Te weten A4, A3, A2, 20x30cm en 30x40cm.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2023 KJEKK | sitemap | rss