-20%

Vorige Artikel 1 van 143 Volgende

Lego minifigure bruidspaar - Poster met namen en datum

€ 11,95 € 9,56 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Poster voor het bruidspaar dat helemaal fan is van Lego. De afgebeelde bruid en bruidegom in minifigure stijl met de namen en de trouwdatum. De poster is leverbaar in 6 formaten.

Ben je op zoek naar een leuke poster voor het bruidspaar en zijn ze toevalligerwijs ook nog eens grote fan van Lego dan is deze poster een goede keuze. Er wordt een bruid en bruidegom afgebeeld welke volledig uit minifigures bestaan. Boven de minifigs komen de twee namen van de bruid en bruidegom te staan. Onder de afbeelding komt de trouwdatum te staan. Beide gegevens kun je invullen in de daarvoor bestemde open velden.

De poster wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit posterpapier en is leverbaar in maar liefst 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss