-20%

Vorige Artikel 4 van 36 Volgende

Stoplicht methode - Poster

€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Poster met de stoplicht methode. Met deze poster kun je de ontwikkeling van je kind monitoren en help je hem of haar bewust te zijn van zijn of haar gevoel. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Met deze stoplichtmethode poster wordt een kind bewuster van het moment waarin hij of zij zich bevindt. Een stoplicht is te vergelijken met de termen stoppen (= rood), denken (= oranje) en doen (= groen). Situaties waarin het kind zich bevindt kan geplaatst worden in één van de lichten van het stoplicht. Vervolgens hoort daar een gevoel bij en de opmerkingen hoe dit aantoonbaar is voor de buitenwereld of voor het kind zelf. 

Op de poster kan er per kleur van het stoplicht aangegeven worden wat hij of zij voelt en wat hij of zij kan doen bij het aanwezig zijn in een bepaalde kleur. Als laatste kan er onderaan de poster weergegeven worden hoe je aan het kind kunt zien waarom hij of zij zich in die bepaalde kleur bevindt.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze is leverbaar in 6 verschillende formaten. Te weten A4, A3, A2, 20x30cm en 30x40cm. 

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2023 KJEKK | sitemap | rss