Geen producten (0)
Geen producten (0)

Wandlamp Beestenbos - Hert

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode HERT-56
Omschrijving

Prachtige wandlamp in de vorm van een hertje. Een prachtige houten lamp voor in de slaapkamer welke voorzien wordt van een naam.

 

Een prachtig item voor in de slaapkamer verdient de aandacht. Natuurlijk moet er een mooie lamp aanwezig zijn. Wat dacht je van een prachtige wandlamp met het uiterlijk van een dier uit het beestenbos. Het beestenbos herken je vast nog wel van de beestenbos klok uit onze collectie klokken.

Deze wandlamp welke ontworpen is door CRE8 heeft het uiterlijk van een hertje. Hij is gemaakt van eikenhout of walnoot waarbij u de keuze in het keuzemenu kunt aangeven.

In het hout snijden we een door u opgegeven naam naar keuze uit door middel van allemaal kleine gaatjes. Zo is op een bijzondere manier de naam van de persoon die u heeft doorgegeven (in het daarvoor bestemde open veld) goed leesbaar.

Dit hertje heeft een afmeting van 38 x 40 x 8 cm. De lasersnijder zorgt voor een unieke zwarte snijlijn, wat een bijzondere afwerking aan de randen geeft. De maat voor de fitting is E14 en er zit een snoer aan met een lengte van circa 2 meter inclusief stekker en schakelaar. Er wordt geen lampje bijgeleverd, wij raden u een (LED) kogellampje aan.

Ook interessant

€ 49,95
€ 99,95