Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Barbecue master + naam - Tuinposter gepersonaliseerd

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode TP104
Omschrijving

Wie is er bij jullie de grillmaster en verdient deze prachtige tuinposter met eigen naam? Wie is de barbecue master.

Wanneer de eerste zomerse zonnestralen onze tuin bereiken dan denken we automatisch aan het barbecueseizoen dat voor ons ligt.  Lekkere speklapjes, worsten, kip en spareribs bovenop de bbq. En altijd is er wel iemand die zich op die zonnige dag opoffert voor het zijn van de grillmaster. Die voelt zich helemaal gelukkig met het in handen hebben van het gereedschap met als doel het vlees gaar op de bordjes te krijgen.

Deze man verdient zijn eigen naam op de poster. De barbecue master tuinposter is echt super om op te hangen nabij de grill. Uiteraard niet boven de grill vanwege de warmte ;-) 

Voor vaderdag 2018 is dit het perfecte cadeau. Origineel en passend bij het seizoen. In het open veld kunt u eenvoudig de naam noteren welke zichtbaar wordt op de tuinposter.

De tuinposter heeft een afmeting van 50 x 70 cm en wordt geleverd op een zeer hoge kwaliteit doek welke naast weersbestendig ook gemakkelijk schoon te maken is. In iedere hoek van deze tuinposter bevinden zich ringen zodat de montage aan de schutting of muur eenvoudig is.