Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Oh happy day - Tuinposter

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode TP107
Omschrijving

Een bijzonder formaat tuinposter met de leuke quote oh happy day. Elke dag kom je weer vrolijk je eigen tuin in gewandeld.

 

Elke dag als je ontwaakt heb je nog zoveel mooie uren voor je. De dag is nog jong en de vogeltjes hoor je aan alle kanten tjilpen. Ook zij gaan een bijzondere dag tegemoet. Bij het openslaan van je tuindeur is de eerste aanblik je prachtige tuin met veel groen en fleurige bloemetjes. In het midden van dit alles ben je op zoek naar een prachtig item, iets wat jouw vrolijkheid kenmerkt.

Daarvoor hebben we deze prachtige tuinposter ontworpen. Een rustig design met de juiste tekst voor op de juiste plaats. Er staat de tekst afgebeeld oh happy day. Een unieke tuinposter van mooi formaat dat vast een prominente plaats in je tuin verdient.

De tuinposter heeft een afmeting van 50 x 70 cm en wordt geleverd op een zeer hoge kwaliteit doek welke naast weersbestendig ook gemakkelijk schoon te maken is. In iedere hoek van deze tuinposter bevinden zich ringen zodat de montage aan de schutting of muur eenvoudig is.