Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Je eigen tekst op een prachtige tuinposter

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode TP108
Omschrijving

Bedenk je eigen tekst voor op een prachtige tuinposter. Dit unieke model biedt de ruimte voor een persoonlijke tekst.

 

Wanneer jij je tuin binnenloopt, op welk moment van de dag dan ook, dan voel je gelijk het fruitige en frisse. De geur van alle bloemen tezamen, het tjilpen van de vogeltjes en de warme zonnestralen die gelijk over je huid heen schijnen. Dit warme gevoel zou je iedere dag wel willen beleven.

Een tuin wordt vaak ook voorzien van prachtige decoratie. Naast een terras met prachtige tuinset, bijzondere beeldjes en potjes is ook de wanddecoratie in de tuin niet meer weg te denken. Deze unieke wandposters zijn uitermate geschikt om het bijzondere gevoel in de tuin te versterken. Bij deze tuinposter bedenk je zelf een tekst welke je graag terugziet op de poster.

Het kunnen bijvoorbeeld de namen van het gezin zijn of een hele mooie quote welke je uitermate geschikt vindt passen bij jullie als gezin of bij jullie vormgeving van de tuin. Het mag helemaal naar eigen wens ingericht worden. Het kan ook een mooie toepassing zijn voor een huwelijk, geboorte, een verjaardag of housewarming party.

De eigen tekst kan ingevoerd worden in het open veld. Mocht je graag nog enigszins enkele opmerkingen erbij willen plaatsen aangaande de vormgeving of lettertype dan kan dit bij het afronden vermeld worden in het vak "extra informatie" of natuurlijk altijd separaat per email toegezonden worden aan info@kjekk.nl

Tevens vragen we je om vanuit de laatste foto één van de zeven lettertypes te selecteren en in het andere keuzemenu te kiezen voor een uitlijning of speelse weergave van de tekst.

De tuinposter heeft een afmeting van 50 x 70 cm en wordt geleverd op een zeer hoge kwaliteit doek welke naast weersbestendig ook gemakkelijk schoon te maken is. In iedere hoek van deze tuinposter bevinden zich ringen zodat de montage aan de schutting of muur eenvoudig is.